AMTS 2024 – Nézőcsúcs és részvétel

  • Közzétéve: 2024. 04. 09.

Az AMTS sztorijával már korábban foglalkoztunk, a Szegeden indult kiállítás és a cégünk idén ismét együttműködött. Azaz jó pár év kihagyást követően visszatértünk a kiállítók közé. Tavaly – bemelegítés gyanánt – két hostess képviselt minket, ők a nyereményjátékunkat népszerűsítették. Ezt idén is megismételtünk: 2024-ben három értékes nyereményt sorsoltunk ki a kérdőívet kitöltők között, köztük egy ötvenezer forintos vásárlási utalványt!

Teljes gázzal!

Az AMTS idén teljesen kihasználta a budapesti vásárközpont adta lehetőségeket, ugyanis már az összes kiállítási épületbe eljutottak a járművek. Ennek köszönhetően hozta a tuning kiállítás a korábbi években kialakult formáját: azaz minden autó iránt érdeklődő megtalálta azokat részterületeket, amelyeket igazán kedvel. Volt újdonság is, a motorkerékpárok.

Sok új autót láthatott a közönség. Ha valaki él-hal az amerikai stílusú, épített tuning gépekért és a világhíres tunerekért, az is jó helyen járt. Az átalakított kétkerekűek mellett széria motorkerékpárokat is lehetett látni. Ha valaki a tuning vagy versenyautókért rajong, esetleg kedveli a látványos show műsorokat, annak is érdemes volt a kiállításra jegyet váltania. Az említetteken kívül drift és terepversenyek biztosítottak extra látnivalót.

Apropó nézők: idén 80 ezer fölötti nézőszámmal rekordot döntött az AMTS, ami három nap alatt igen szép teljesítmény!

Felni, felni, felni

A legnagyobb pavilonban, az A-ban lehetett megtalálni bennünket. Ez remek találkozási pontnak bizonyult a külföldi partnereinkkel. A hazai közönség itt láthatta először „élőben” azokat a márkákat, amelyeknek mi vagyunk a kizárólagos forgalmazói. És a vásárlóinknál igen népszerű felni márkákat is meg lehetett szemlélni. A három nap alatt jó pár vásárlónak szakértettünk felni ügyben, aminek nagyon örültek.   

A standon központi helyre kerültek a Fondmetal felnik, az olasz vállalat képviselője szintén tiszteletét tette a rendezvényen. Mivel a rendezvény sikeres volt, így nagy valószínűséggel jövőre visszatérünk!


Fotó: alufelnibolt.hu, AMTS

Variációk téli gumicserére – Spórolás felni vásárlással!
Előző cikk
Variációk téli gumicserére – Spórolás felni vásárlással!
Következő cikk
Tokyo Auto Salon – AMTS a Távol-Keleten
Tokyo Auto Salon – AMTS a Távol-Keleten
Feliratkozom a hírlevélre