5x112 21x9 ET35 Borbet TX

Legfontosabb tulajdonságok:
 • Átmérő: 21"
 • Lyukszám: 5
 • Osztókör: 112 mm
100 445 Ft
Nincs készleten
Cikkszám 4051665056082
Gyártó Borbet
 • Gyors szállítás
  Kedvező árakkal és szakértelemmel
 • Támogatás
  Állandó műszaki segítségnyújtás
 • 100% biztonság
  Biztonságos online fizetés
 • Ajánlatok
  Állandó különböző akciók

A Borbet egy elismert német vállalat, amely a könnyűfém keréktárcsák területén vezető szerepet tölt be. Az 1962-ben alapított vállalat széles választékú minőségi keréktárcsákat kínál az autóipar számára.

A Borbet szakértői csapata és mérnökei különös figyelmet fordítanak a technológiai fejlesztésekre és a magas minőségi standardokra. Az innovatív öntési és megmunkálási eljárások lehetővé teszik a könnyűfém keréktárcsák gyártását, amelyek kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint könnyűek és tartósak. A vállalat a legújabb CAD/CAM rendszereket és szimulációs technikákat alkalmazza a tervezés és a gyártás során, hogy optimális teljesítményt és minőséget biztosítson.

A Borbet keréktárcsái széles skálában elérhetők, és megfelelnek a különböző autómárkák és modellek igényeinek. A vállalat figyelembe veszi az autóipar aktuális trendjeit és az egyedi design előírásokat, így olyan stílusos és vonzó keréktárcsákat kínál, amelyek kiemelik az autók megjelenését.

A Borbet sikeresen kiterjesztette piaci jelenlétét nemzetközi szintre, és számos autógyártóval és tuning szakértővel működik együtt világszerte. A vállalat folyamatosan törekszik a fejlődésre és az innovációra, hogy a legmagasabb szintű minőséget és az autókhoz illő design-t nyújtsa.

Az alufelni ára az alábbi kiegészítőket tartalmazza:

 • Felni kupak, logóval
 • Központosító gyűrű (ha szükséges)
Ha nem rendelkezik a felszereléshez szükséges kiegészítőkkel, nálunk megvásárolhatja őket.

Átmérő
21"
Lyukszám
5
Osztókör
112 mm
Szélesség
9"
ET szám
35 mm
Középfurat
66.5 mm
A termékek műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek és a közzétételkor rendelkezésre álló legfrissebb információkon alapulnak.

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, utánvéttel és személyes átvétel esetén készpénzzel történő fizetésre. Utánvétel esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik, amennyiben nem személyesen veszi át az árut. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.
Szállítási módok: futárszolgálat
Kiszállítási idő: raktáron lévő termék esetén 1-3 munkanap, előrendelhető termék esetén 6-9 munkanap.
Szállítási díjak: 45 000 Ft alatti rendelés esetén 2 290 Ft, 45 000 Ft feletti rendelésnél 5 950 Ft.