Rólunk

A Felni Centrum Kft. 2006-ban alakult. Cégünk az elsők között volt jelen a piacon, eleinte csak viszonteladókat szolgáltunk ki, de már több mint 5 éve próbáljuk a magánszemélyeket is kiszolgálni és segíteni vevőinket a hatalmas és egyedülálló szakmai tapasztalatunkkal. 

A már így is több 10 ezer termékből álló választékunkat folyamatosan bővítjük, hogy az ügyfeleink biztosan megtaláljak a számításaikat nálunk. Több mint 40 alufelni márka, több mint 200 féle merétű központosító gyűrű, 3 féle univerzális TPMS szenzor, több tucat paraméterű nyomtáv szélesítő, valamint több mint 100 féle kerékcsavar, kerékanya, kerékőr közül válogathatnak vevőink. Kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon az  ATS, Anzio, Arcasting, AVUS és Silver Line márkáknak, valamint forgalmazzuk a 4Racing, Advanti, AEZ, BBS, Borbet, Brock, Carbonado, Carre, Dezent, Dotz, GMP, Keskin, Mak, MAM, MOMO, MSW, OE felnik, OZ, OXXO, Racing Line, RC Design, Rotex, Seventy9, Viper és Wolfrace márkakat is. 

Állandó, valamint folyamatosan -heti rendszerességgel- frissülő raktárkészletünkkel és rugalmasságunkkal igyekszünk  ügyfeleinket igényeik szerint kiszolgálni. Várjuk vásárlóinkat a Székesfehérvári üzletünkbe személyesen is megtudják tekinteni az árukészletünket.