4x114.3 15x6 ET45 RONAL R42

Télre is ajánlott
Legfontosabb tulajdonságok:
 • Átmérő: 15"
 • Lyukszám: 4
 • Osztókör: 114.3 mm
65 195 Ft
Előrendelhető
Cikkszám 4053881101034
Gyártó Ronal
 • Gyors szállítás
  Kedvező árakkal és szakértelemmel
 • Támogatás
  Állandó műszaki segítségnyújtás
 • 100% biztonság
  Biztonságos online fizetés
 • Ajánlatok
  Állandó különböző akciók

A Ronal Group egy meghatározó szereplő a prémium felnik terén. A vállalat több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. 1969-ben alapított Német vállalat a felnik terén a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza, hogy egyedi és stílusos megoldásokat kínáljon az autókhoz.

A Ronal Group portfóliója széles választékot kínál a legkülönfélébb járműtípusokhoz. A vállalat folyamatosan kutatja és követi az autóipar aktuális trendjeit, hogy egyedi felniket hozzon létre, amelyek kiemelkedő teljesítményt és esztétikai vonzerőt nyújtanak.

A Ronal Group fontosnak tartja a környezettudatosságot és fenntarthatóságot is. Az innovatív folyamatok és anyagok felhasználásával törekednek a károsanyag-kibocsátás csökkentésére és a fenntartható fejlődés előmozdítására. A vállalat a minőségi irányítási rendszerek és a szigorú minőségellenőrzés révén biztosítja, hogy termékei megfeleljenek a legmagasabb szabványoknak és vevői elvárásoknak.
Az alufelni ára az alábbi kiegészítőket tartalmazza:

 • Felni kupak, logóval
 • Központosító gyűrű (ha szükséges)
Ha nem rendelkezik a felszereléshez szükséges kiegészítőkkel, nálunk megvásárolhatja őket.

Átmérő
15"
Lyukszám
4
Osztókör
114.3 mm
Szélesség
6"
ET szám
45 mm
Középfurat
76 mm
A termékek műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek és a közzétételkor rendelkezésre álló legfrissebb információkon alapulnak.

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, utánvéttel és személyes átvétel esetén készpénzzel történő fizetésre. Utánvétel esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik, amennyiben nem személyesen veszi át az árut. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.
Szállítási módok: futárszolgálat
Kiszállítási idő: raktáron lévő termék esetén 1-3 munkanap, előrendelhető termék esetén 6-9 munkanap.
Szállítási díjak: 45 000 Ft alatti rendelés esetén 2 290 Ft, 45 000 Ft feletti rendelésnél 5 950 Ft.