TPMS szenzor BLE-A001(Bluetooth) Fém, Ezüst

Legfontosabb tulajdonságok:
 • Nincs megadva termék tulajdonság.
21 999 Ft
Raktáron
Cikkszám mxsensorblesil
Gyártó Nincs megadva
 • Gyors szállítás
  Kedvező árakkal és szakértelemmel
 • Támogatás
  Állandó műszaki segítségnyújtás
 • 100% biztonság
  Biztonságos online fizetés
 • Ajánlatok
  Állandó különböző akciók

Az univerzális TPMS, másik nevén guminyomásérzékelő szenzor azt a célt szolgálja, hogy a már nem ABS-ről műkődő guminyomás figyelő rendszert helyettesítse. Szinte az összes modern autóban megtalálható már. Ez a BLE verzió annyival tér el az elődjétől, hogy ez már rádiófrekvencia helyett, bluetooth segítségével kommunikál. A BLE szenzort egyenlőre csak a legújabb Tesla Model S/3/X/Y gépjárművek használják. Amennyiben tőlünk vásárolja, mi ingyen felprogramozzuk önnek.A termékek műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek és a közzétételkor rendelkezésre álló legfrissebb információkon alapulnak.

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, utánvéttel és személyes átvétel esetén készpénzzel történő fizetésre. Utánvétel esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik, amennyiben nem személyesen veszi át az árut. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.
Szállítási módok: futárszolgálat
Kiszállítási idő: raktáron lévő termék esetén 1-3 munkanap, előrendelhető termék esetén 6-9 munkanap.
Szállítási díjak: 45 000 Ft alatti rendelés esetén 2 290 Ft, 45 000 Ft feletti rendelésnél 5 950 Ft.