MaxiTPMS TBE200

Legfontosabb tulajdonságok:
 • Nincs megadva termék tulajdonság.
166 750 Ft
Raktáron
Cikkszám MAXITPMSTBE200
Gyártó Nincs megadva
 • Gyors szállítás
  Kedvező árakkal és szakértelemmel
 • Támogatás
  Állandó műszaki segítségnyújtás
 • 100% biztonság
  Biztonságos online fizetés
 • Ajánlatok
  Állandó különböző akciók
 • A TBE200-al gyorsan ellenőrizheti mind a gumiabroncs futófelületét, mind a féktárcsát egy eszközzel. A mérés során nem kell eltávolítani a kereket. Technikailag átfogó vizsgálati jelentést kaphatnak az ITS600-zal: TPMS állapot, abroncsok futófelületének mélysége és féktárcsa kopási jellemzői és javítási tippek (ITS600 szükséges)
 • A TBE200 egy lézer-kompatibilis vizsgálókészülék 0,1 mm-es mérési pontossággal. Tartalmazza a gumiabroncsok lejárati figyelmeztetését, a gumiabroncsok visszahívását, és fényképeket készít a gumiabroncsok kopásáról és sérüléseiről.
 • A TBE200 valós idejű mérési adatokat és görbe megjelenítést biztosít az érintőképernyőn. Személygépkocsikkal, terepjárókkal és haszongépjárművekkel kompatibilis
 • A TBE200 segít a szerelőnek az egyenetlen kopás kielemzésébe, csere- és karbantartási javaslatokban (abroncs/féktárcsa csere, abroncsforgatás/beállítás szervizelése)
 • A jobb funkciók, amelyeket a TBE100 nem biztosít: DOT szkennelés, gumiabroncs lejárati értesítés, gumiabroncs-visszahívás keresése és fényképek készítése a gumiabroncsok kopásáról és sérüléseiről
A termékek műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek és a közzétételkor rendelkezésre álló legfrissebb információkon alapulnak.

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, utánvéttel és személyes átvétel esetén készpénzzel történő fizetésre. Utánvétel esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik, amennyiben nem személyesen veszi át az árut. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.
Szállítási módok: futárszolgálat
Kiszállítási idő: raktáron lévő termék esetén 1-3 munkanap, előrendelhető termék esetén 6-9 munkanap.
Szállítási díjak: 45 000 Ft alatti rendelés esetén 2 290 Ft, 45 000 Ft feletti rendelésnél 5 950 Ft.