5x130 18x8 ET52 Fondmetal BLUSTER (8400)

Nagy teherbírású
Télre is ajánlott
Legfontosabb tulajdonságok:
 • Átmérő: 18"
 • Lyukszám: 5
 • Osztókör: 130 mm
140 944 Ft
Előrendelhető
Cikkszám 8058264065923
Gyártó Fondmetal
 • Gyors szállítás
  Kedvező árakkal és szakértelemmel
 • Támogatás
  Állandó műszaki segítségnyújtás
 • 100% biztonság
  Biztonságos online fizetés
 • Ajánlatok
  Állandó különböző akciók

A Fondmetal 1972-ben alakult Luzzara, Olaszországban. Az alapító, Gabriele Rumi, szenvedélyesen hitte, hogy az autóiparban lehetőség van új megoldások és technológiák kifejlesztésére. Kezdetben a cég elsősorban könnyűfém öntvények gyártására specializálódott. Azonban hamarosan a Fondmetal neve összeforrt a minőséggel és az innovációval az autóiparban. Emellett az innováció is a cég központi szerepe. A Fondmetal folyamatosan kutatás-fejlesztésre összpontosít, hogy új és hatékonyabb megoldásokat kínáljon az autóipar számára. A cég nagyságát és komolyságát az is jelzi, hogy a 80-as évektől beszállítói az F1 csapatoknak, ahol több világbajnoki címből is részesültek.

A precizításuknak köszönhetően a Fondmetal már évek óta vezető szerepet tölt be a könnyűfém keréktárcsák piacán. A sok tapasztalat amit az évek során összeszedtek a világ összes tájáról, versenypályájáról, az a felni gyártásukban összpontosul. 

Az alufelni ára az alábbi kiegészítőket tartalmazza:

 • Felni kupak, logóval
 • Központosító gyűrű (ha szükséges)
Ha nem rendelkezik a felszereléshez szükséges kiegészítőkkel, nálunk megvásárolhatja őket.

Átmérő
18"
Lyukszám
5
Osztókör
130 mm
Szélesség
8"
ET szám
52 mm
Középfurat
78.1 mm
A termékek műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek és a közzétételkor rendelkezésre álló legfrissebb információkon alapulnak.

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, utánvéttel és személyes átvétel esetén készpénzzel történő fizetésre. Utánvétel esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik, amennyiben nem személyesen veszi át az árut. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.
Szállítási módok: futárszolgálat
Kiszállítási idő: raktáron lévő termék esetén 1-3 munkanap, előrendelhető termék esetén 6-9 munkanap.
Szállítási díjak: 45 000 Ft alatti rendelés esetén 2 290 Ft, 45 000 Ft feletti rendelésnél 5 950 Ft.