5x112 16x7.5 ET37 Dezent TD SI

Télre is ajánlott
Legfontosabb tulajdonságok:
 • Átmérő: 16"
 • Lyukszám: 5
 • Osztókör: 112 mm
28 739 Ft
Előrendelhető
Cikkszám 4026569248444
Gyártó Dezent
min. 4 db
 • Gyors szállítás
  Kedvező árakkal és szakértelemmel
 • Támogatás
  Állandó műszaki segítségnyújtás
 • 100% biztonság
  Biztonságos online fizetés
 • Ajánlatok
  Állandó különböző akciók

A DEZENT Leichtmetallräder a németországi Sauerland régióból származik, amely a fémfeldolgozó ipar szíve a német autó-utángyártott alkatrészek számára. Itt alakultak ki azok a minőségi elvárások és műszaki feltételek, amelyek a Németországban gyártott könnyűfém keréktárcsák világhírét megalapozták.


A széles termékválasztékot és a méltányos árpolitikát kínáló DEZENT hozzájárult ahhoz, hogy az alufelnik minden méretű és osztályú személygépkocsi egyedivé tételének megfizethető eszközévé váljanak.Az alufelni ára az alábbi kiegészítőket tartalmazza:

 • Felni kupak, logóval
 • Központosító gyűrű (ha szükséges)
Ha nem rendelkezik a felszereléshez szükséges kiegészítőkkel, nálunk megvásárolhatja őket.

Átmérő
16"
Lyukszám
5
Osztókör
112 mm
Szélesség
7.5"
ET szám
37 mm
Középfurat
66.6 mm
A termékek műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek és a közzétételkor rendelkezésre álló legfrissebb információkon alapulnak.

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, utánvéttel és személyes átvétel esetén készpénzzel történő fizetésre. Utánvétel esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik, amennyiben nem személyesen veszi át az árut. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.
Szállítási módok: futárszolgálat
Kiszállítási idő: raktáron lévő termék esetén 1-3 munkanap, előrendelhető termék esetén 6-9 munkanap.
Szállítási díjak: 45 000 Ft alatti rendelés esetén 2 290 Ft, 45 000 Ft feletti rendelésnél 5 950 Ft.